Steinerskolernes Seminariekreds

Steinerskolernes Seminariekreds har til formål at støtte og udvikle Steinerseminariernes tilbud og arbejde for at etablere en fuldtidslæreruddannelse i Danmark.
Kredsen repræsenterer skolerne og har siden 2008 arbejdet som en selvstændig arbejdsgruppe under Sammenslutningen af Steinerskoler i Danmark. Alle Steinerskoler i Danmark kan vælge en til to repræsentanter til Seminariekredsen, som mødes tre til fire gange om året.

Seminariekredsen arbejder sammen med de to deltidsseminarier Rudolf Steinerskolen for Opdragelseskunst i Skanderborg og Rudolf Steiner Seminariet Sophia i København samt med Den Frie Lærerskole i Ollerup og Steinerhoyskolen i Oslo.

Øvrige samarbejdspartnere er bl.a.:

Nationalt Videnscenter for Frie Skoler  og NORENSE (Nordic Research Network for Steiner Education)

Kontakt:

Mette Jacobsen (tovholder): mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mads Engelbrecht: mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Gabriele Lang: mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Jeg kan godt lide min skole, fordi man får mange gode venner og det er gode lærere.

Saranda 6. klasse